Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі проводять аварійні роботи по вул. Панікахи, 109: як працює КП «Дніпроводоканал»

Сьогодні, черговий по місту директор КП «Дніпроводоканал» Гамазинський Юрій, перевірив аварійні роботи по вул. Панікахи, 109.

Підводять підсумки року: скільки надійшло заявок та скільки відпрацьованих за рік. Тому дільниці аварійних робіт оперативно та цілодобово працюють над усуненням пошкоджень, в середньому, за тиждень виконується безліч заявок, які надходять на «контакт-центр» м. Дніпро, на мережах водопостачання 7 605 заявки, та на мережах водовідведення 13 110. За рік виходить більше 20 тис. заявок.

Всі аварійні роботи по заявках було виконано. Цього разу черговий показав ліквідацію однієї з таких аварій й доповнив стосовно мереж водовідведення, щоб абоненти, яким надаються послуги, правильно користувалися своїми внутрішньо-будинковими мережами, та не скидали туди побутове сміття, бо проблеми виникають на наших дворових мережах каналізації.

“Проводиться спільна заміна водопроводу. Міняємо водопровід діаметром 89мм, зі сталі на пластик та поліетилен. Завдяки цьому не буде аварійних ситуацій, виросте тиск водопостачання. Роботи почали о десятій ранку. За сьогоднішній день вже все зробимо”, – коментує начальник дільниці Дніпровського району Таліков Ігор. 

Читайте також: Дніпровський і Новомосковський райони отримали допомогу від Фундації Олени Зеленської