Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі провели масштабне оновлення «Китайської стіни»: які роботи виконано та що кажуть місцеві (Відео)

У Дніпрі завершився масштабний ремонт будинку, який місцеві мешканці називають «Китайською стіною». Які роботи було виконано та як тепер виглядає оновлена будівля, – перевірили журналісти «Наше місто».

Довгоочікуваний ремонт найбільшого в Дніпрі будинку на проспекті Героїв, 12 завершився! Цей будинок розташований на житловому масиві Перемога, місцевим жителям більш відомий як «китайська стіна». Він був побудований понад 50 років тому, і з тих пір комунікації тут не оновлювалися. Тому роботи вирішили проводити комплексно.

«У всіх 36 під’їздах облаштували вхідні групи, у декількох під’їздах навіть виконали облаштування пандусу. Адже у цих під’їздах проживають групи маломобільних. Під час спілкування з мешканцями ми виявили, що жінка, яка проживає на 9-му поверсі, має проблеми з виходом на вулицю. Також зробили тут ремонт цоколю та покрівлі», – зазначив представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Зовні під’їзди також були оновлені. Упорядкували вхідні групи, поклали тротуарну плитку, утеплили цоколь. Також було завершено ремонт відмостків біля будинку. А що думають мешканці будинку про цей ремонт? Детальніше у відео.

Читайте також: Новорічна ялинка: де на Дніпропетровщині вирощують «легальні» дерева?