Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі провели інформаційну акцію щодо запобігання домашньому насильству

У Дніпрі міський центр соціальних служб продовжує проводити інформаційні кампанії щодо запобігання домашньому насильству. Цього разу акцію організували на просп. Дмитра Яворницького. Фахівці розповсюджували серед перехожих, мешканців будинків інформаційні буклети, де серед іншого прописано:

«Інформування — це важлива справа, адже чим більший розголос надається проблемі, чим більш обізнаною буде громадськість, тим менше буде таких злочинів. Знання людьми своїх прав, корисних контактів і впевненість у своїй правоті завдають значного удару проблемі. Вуличне інформування у цьому допомагає», — наголошують у міському центрі соціальних служб.

Для захисту та запобігання біди є поліція (тел. 102), в Центрі соціальних служб працює «телефон довіри» 056 767 18 41, а якщо є необхідність, можна звертатись до Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті (з кризовою кімнатою) за адресою просп. Сергія Нігояна, 3, тел. 066 448-61-54, а також до Мобільної бригади: +38(056) 785 73 60.

Читайте також: У Дніпрі в постраждалому від ракетного удару будинку на Перемозі замінили ліфт