Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі проведуть творчий конкурс талантів «Битва виконавців»

Змагання митців. 4 липня у театрі одного актора «Крик» розпочнеться конкурс «Битва виконавців», у якому візьмуть участь 40 артистів. 

Реквізит напоготові, кожен учасник репетирує власний номер. Олександр читатиме свої вірші.

Олександр Підгірний, поет: «Я поет, буду презентувати свою авторську поезію про кохання та трішки про війну».

Музиканти, фокусники, танцівники готові до вирішальної битви. Втім, кажуть, для них головне — не перемога, а можливість проявити себе.

Андрій, ілюзіоніст: «Різні конкурси – це завжди круто. Можна побачити, чого ти вартий. Що я хочу отримати від нього — кайф, подивитися на глядача, який прийшов не до мене на концерт або замовив мене на свято, а на глядача, який прийшов подивитися на всіх».

«Битва виконавців», сподіваються учасники, може стати для них трампліном.

Андрій, учасник конкурсу, ілюзіоніст: «Я думаю, що найбільше це буде поштовхом, напевно, для зростання кар’єри, творчості».

На конкурс подали заявки понад 80 учасників, втім, організатори відібрали тільки половину з них.

Сергій Лукашов, організатор «Битви виконавців», засновник творчої спільноти «Дніпро Культурний»: «У нас є поети, у нас є музиканти, у нас є хореографи, у нас є ілюзіоністи, у нас навіть є люди з певними вадами, які прийдуть до нас показувати те, що вони вміють, надихати інших. Тому це дуже важливо, тому що до нас може прийти будь-хто і показати все, що він вміє».

Основний етап битви розпочнеться 4 липня в театрі «Крик». Прийти на виступи зможе кожен охочий. Переможці «Битви виконавців» отримають грошові призи.

Читайте також: У Дніпрі у парку імені Писаржевського зʼявився безкоштовний Wi-Fi