Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі пройдуть курси першої медичної допомоги від британських експертів

Благодійна організація Stay Safe Ukraine разом з волонтерами UK-Med запустили тренінг першої медичної допомоги для мешканців Дніпра. Курси проводять британські експерти з Національної служби охорони здоров’я Великої Британії, а помічниками і перекладачами виступають українські парамедики.

«Щотижня у Дніпрі буде проходити практичний навчальний курс, призначений для мешканців міста, які мають невеликі медичні знання чи досвід надання першої допомоги або зовсім не мають їх. Цей тренінг навчає, як надавати першу допомогу при травматичних ушкодженнях і як імпровізувати методи, використовуючи повсякденні побутові предмети» – розповів засновник фонду Stay Safe Ukraine Микита Варфоломєєв.

Під час тренінгу розглядають такі важливі теми як:

Щоб зареєструватися на тренінг, необхідно заповнити форму, після чого з вами зв’яжуться організатори. Найближчі заняття відбудуться 6 серпня о 10:00 (попередня реєстрація обов’язкова).

Також можливо організувати безкоштовне навчання для своїх співробітників/ОСББ/компанії/організації. Для цього необхідно написати на електронну пошту info@staysafe.in.ua.

Читайте також: «Дякуємо серцем»: мешканці Дніпропетровщини можуть розповісти про медиків-героїв на спеціальному сайті