Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжуються перевірки Пунктів незламності: як приймають людей у Лівобережній адміністрації

У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова продовжується інспекція Пунктів незламності. Сьогодні, 4 січня, заступник мера Костянтин Цепенніков відвідав локацію, яка знаходиться на базі Лівобережної адміністрації за адресою: вулиця 20-річчя Перемоги, 51.

Пункт незламності знаходиться безпосередньо у будівлі адміністрації, у підвалі, тому одночасно виконує і функцію найпростішого укриття. Розрахований на 50 відвідувачів.

«Тут є все необхідне, щоб у комфорті і теплі перечекати ракетну небезпеку і блекаут: розетки для підзарядки гаджетів, достатня кількість стільців, обігрівач, ковдри, чай та кава для бажаючих, а також іграшки для дітей. Діти навіть можуть розмалювати стіни крейдою», – розповів заступник Лівобережної адміністрації Володимир Перков.

Заступник міського голови Костянтин Цепенніков перевірив наявність усіх необхідних комунікацій та пересвідчився у стабільній роботі Пункту незламності. «Є генератор, який запускають за відсутності електрики. Є навіть прикрашена ялинка. Все зроблено для людей», – сказав він.

Читайте також: На Криворізькому шосе у Дніпрі перекинулася вантажівка: постраждав водій