Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжують збір монет для допомоги покинутим немовлятам

Двісті кілограмів монет для благодійної справи. Акція «Диво – це так просто» від Молодіжної ради Дніпра продовжує збір металевих четвертаків.

Студенти вже зібрали вісім 5-літрових пляшок з монетами, які потім обміняють у банку. На ці гроші планують закупити необхідні речі для немовлят, які залишилися без опіки. Направлять їх у дев’яту міську клінічну лікарню, Центр матері та дитини імені Руднєва, а також у перший пологовий будинок.

Акція триватиме до 15 грудня. Монети можна приносити до офісу Молодіжної ради Дніпра по вулиці Набережна Перемоги, 5. Також за довідками можна звертатись за телефоном: (050) 758-79-37

Рафаель Кінжер, голова Молодіжної ради Дніпра: “Зараз ми ведемо перемовини з лікарнею що до того, які це мають бути матеріали. Коли ми зрозуміємо суму, ми точно вже придбаємо. Так само у нас є анонімна допомога, ми її так само долучимо до суми, яку ми отримаємо з монет. І я впевнений, що цього буде достатньою для того, аби певну кількість тих потреб, які є у лікарні, ми закрили”.

Вікторія Остромецька, начальниця служби педіатрії та неонатології міської багатопрофільної клінічної лікарні матері та дитини імені Руднєва: “Какую бы сумму не собрали, не столь важно. Нельзя оценить доброту, нельзя оценить сопереживание, нельзя оценить во сколько обходится доброта, любовь. Поэтому для молодежи – это очень важно; для детей, которые остались без родителей – это тоже очень важно”.