Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжують ремонтувати зношені ділянки доріг

У Дніпрі продовжують ремонти міських доріг. В департаменті благоустрою та інфраструктури міста мають амбітні плани на цей рік, адже багато міських доріг потребують ремонту. Так, нині ведуть роботи на проспекті Гагаріна. 

У Дніпрі на проспекті Гагаріна продовжують ремонтувати дорожнє покриття. Наразі працюють на ділянці від вул.Телевізійної до вул. Академіка Лазаряна. Тут замінюють верхній шар зношеного асфальтобетонного покриття.

Михайло Малявін, прораб: «Приїхали, зрізали, залили емульсією, перед цим вичистили всю пилюку, пролили емульсією і вкладаємо. Нічого складного немає. Все, як завжди».

В підрядній організації кажуть, все роблять за технологіями та з дотриманням стандартів, аби дорожнє покриття довше служило.

Михайло Малявін, прораб: «Це все за технологіями. Також потрібно укладати, щоб первинно утрамбувати, потім катком. Три катки — маленький каток, середній каток й великий каток. Тоннаж різний — 3,5 тонни, 8-10 тонн та 10 з копійками».

Останні масштабні роботи тут проводили ще у 2018 році. З тих пір на ділянці виконували лише ямкові ремонти. А повну заміну дорожнього покриття виконували ще у 2009–2010 роках.

Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР: «Ділянка ця вибиралася згідно з дефектовкою, яку проводили раніше. Подібним ремонтом, якщо казати, проспект Дмитра Яворницького ремонтується, який досить довго теж не мав такого масштабного ремонту. Тобто будемо ремонтувати ділянками тут. Перший етап у нас складався з ремонту від вулиці Олега Петрова до вулиці Телевізійної, і зараз наступний етап».

Через жвавий рух транспорту, в тому числі й громадського по цій вулиці, дорогу не перекривали.

Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР: «Деякими ділянками проводиться звуження проїзної частини. А на тих ділянках, де досить жвавий рух громадського транспорту, а саме — тролейбусів, у нас немає можливості на денний час його виключити з роботи, роботи будуть проводитися вночі».

Роботи тут завершать до кінця місяця. Після цього перейдуть до відрізку від вул. Академіка Лазаряна до вул. Козакова.

Читайте також: Без ям і зі світлом: у Дніпрі на прохання жителів оновили вулицю