Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжують ремонтувати зливоскиди

Місто без калюж та бруду. Комунальники продовжують планові роботи на системах дощоприймачів. Їх замінюють по всьому Дніпру. З початку року комунальники провели близько 400 ремонтів. Наразі бригади працюють на Набережній Перемоги.

У Дніпрі продовжують оновлювати системи відведення стічних вод. Наразі ремонтують зливоскиди.

Михайло Ступак, заступник начальника КП «УРЕА»: «Зараз буде виконуватись ремонт данного дощоприймача, та приведення його до належного технічного стану. Решітку буде замінено на антивандальну, і дощоприймач відремонтовано, щоб він не створював незручностей мешканцям та виконував свою функцію».

З початку року по місту відремонтували понад 400 дощоприймачів. Бригади паралельно ведуть роботи у різних районах міста. Загалом по Дніпру наразі працює 16 одиниць техніки і 24 людини.

Сергій Петрушкін, слюсар: «Чистимо яму, прибираємо зайве, готуємо дощоприймач до ремонту. Потім будуть хлопці наші ставить опалубку і заливати бетоном. Приблизно через тиждень вже можна буде відкривати дорогу».

Ремонт триватиме кілька тижнів. На деяких ділянках тимчасово обмежать рух транспорту. Фахівці запевняють: роботи проведуть максимально оперативно та ефективно.
Якщо ви побачили зламаний або забитий зливоскид, звертайтесь на гарячу лінію ДМР за телефоном:+38 (096) 732 12 12

Читайте також: Благоустрій міського простору триває: громадськість пропонує замінити старі люки на нові