Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжують ремонтувати дитячі майданчики

Черговий по місту Артем Нідєлько перевірив, як ремонтують дитячий майданчик на проспекті Слобожанський, 1. Наразі тут завершуються ремонтні роботи. 

Тут відремонтували ігровий комплекс, пісочницю, гойдалки, карусель та балансир. Всі роботи були виконані в заводських умовах. Також тут уклали гумове покриття, а пісочницю винесли за його межі. Наразі тут завершують вішати елементи.

«Ремонт майданчика на просп. Слобожанський, 1 виконано якісно і дуже гарно все влаштовано. Тож я впевнений, що діти та їхні батьки також високо оцінять проведений ремонт», — зазначив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько. 

Директор КП «Розвиток територій міста» Олександра Чуб каже, що чим більше ремонтів проводиться зараз у Дніпрі, тим більше надходить звернень від громадян стосовно нових. Так, за 8 місяців цього року до КП «Розвиток територій міста» надійшло більше 500 звернень від дніпрян з проханням провести ремонт спортивного чи дитячого обладнання. У порівнянні з минулим роком кількість звернень збільшилася у 5 разів. 

Наразі у Дніпрі з початку року вже відремонтовано 47 комплектів обладнання. Роботи тривають на декількох об’єктах, а саме: Донецьке шосе, 121, Запорізьке шосе, 40, 48, вул. Придніпровська, 1 та вул. Волинська, 7.

Читайте також: У Дніпрі перевірили як проходять заняття англійської мови для учасників УТВ