Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжують демонтаж незаконних споруд

У Дніпрі продовжують боротися з незаконно зведеними спорудами. Сьогодні вдень прибрали парковку, яку облаштував мешканець міста в одному з дворів по вулиці Робочій.

На вулиці Робочій виявили незаконний паркувальний майданчик.

Андрій Осипов, керівник робочо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР: «Відбувається демонтаж незаконної парковки… Інспекторами виписувалися приписи щодо діяльності невідомих осіб». 

Дозвільних документів на облаштування прибудинкової території немає.

Андрій Осипов, керівник робочо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР: «В приписі 7 діб надається на те, щоб або звільнити, або надати документи, або устранити цю парковку».

Майже рік демонтажі незаконних споруд у Дніпрі не проводили.

Іван Васючков, спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР: «Давали людям можливість підготувати та зробити всі документи відповідні. Тому що зараз, по суті, самозахват міської землі. Окремі люди намагаються заробити гроші. Це не подобається як самими містянам, так і в принципі не надходять кошти до бюджету».

Чиє майно встановлене в одному з дворів по вул. Робоча — поки невідомо.

ван Васючков, спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР: «За останні 10 років таких споруд з’явилося по місту багато. На деяких з них у нічний час навіть можуть продавати заборонені законодавством речі, як нам розказували місцеві мешканці з приводу тієї самої будівлі. Тому їх потрібно зносити і прибирати з вулиць міста».

Зрізані конструкції зберігатимуть на штрафному майданчику, аж доки не з’явиться їхній господар.