Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжується освітній проєкт для педагогів Project manager-2

У Дніпрі триває серія занять з управлінської діяльності для керівників та вчителів шкіл Project manager-2, організований Освітньою траєкторією Дніпра. Для педагогів організували тренінги, лекції, майстер-класи та практичні заняття. Партнерами проєкту є провідні ВИШі Дніпра, чиї викладачі діляться знаннями з колегами.

У ДНУ імені Олеся Гончара продовжується освітній проєкт Project manager-2 від Освітньої траєкторії Дніпра. Керівникам навчальних закладів викладають нові управлінські підходи.

Надія Толкіна, вчителька географії та природознавства НВК 139: «Нас навчають, з нами співпрацюють. Плануємо дізнатись більше чогось креативного, того, що може знадобитись як для вчителя, так і для керівника навчального закладу. Співпрацювати, навчитись і дітей навчити».

Освітяни вивчають кібербезпеку, правові аспекти, тайм-менеджмент і піар закладів освіти. Курс розрахований на понад 2 місяці.

Світлана Іванова, доцент кафедри реклами та зв’язків з громадськістю ДНУ ім. О. Гончара: «Ми будемо переглядати, як можна зробити бренд навчального закладу, та будемо шукати, яким чином можна зробити ту чи іншу піар-акцію, ту чи іншу піар-комунікацію».

Своїм досвідом з педагогами шкіл діляться викладачі одного з провідних вишів Дніпра. Такі курси організовують вже не вперше.

Сергій Оковитий, ректор ДНУ ім. О. Гончара: «За всіма предметами ми готували групи фахівців, тому, я думаю, вже більше сотні вчителів, наших колег з міських шкіл, пройшли такі курси кваліфікації за участю наших викладачів університетських».

Керівництво вишу відзначило грамотами школи, які підготували найбільше вступників до ДНУ – тепер це першокурсники.