Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі продовжується інспекція Пунктів незламності

У рамках чергування по місту за дорученням міського голови Бориса Філатова директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар’я Біла відвідала локацію, яка знаходиться на базі Дитячо-юнацького центру «Штурм» за адресою вул. Гладкова, 8.

«Цей пункт може вмістити близько 70 осіб. У ньому є все необхідне, щоб у теплі і комфорті перечекати ймовірні періоди блекауту. Це генератор, розетки, запаси питної води і їжі.

Є кімната матері і дитини, дитячий куточок з цікавими книжками, розмальовками, іграми, спеціальне місце для людей, які приходять з домашніми улюбленцями. Для настрою створена новорічна фотозона.

Зі слів працівників закладу знаю, що сюди приходять місцеві жителі не тільки під час вимкнень світла, а й просто поспілкуватися. Тому ця локація стала справжнім пунктом єднання дніпрян», — розповіла вона.

Загальна кількість людей, які з початку роботи відвідали Пункти незламності на базі закладів департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради, складає майже 10 тисяч осіб.

Читайте також: Комунальники обробили вулиці Дніпра від ожеледі