Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі презентували унікальний електронний каталог «Відчуй Дніпро»

Відчуй рідне місто. У Дніпрі презентували каталог для мандрівників. Там можна побачити топ закладів міста, цікаві арт-об’єкти, а також парки та сквери. Він зробить перебування туристів у Дніпрі комфортнішим, адже містить описи місць для відпочинку та дозвілля, ресторацій, локацій для креативних та яскравих фотографій та багато іншого. 

«Дивіться, друзі! Проєкт відчуй Дніпро запускає каталог «Відчуй Дніпро» — це такий унікальний сайт, на якому розміщені всі туристичні об’єкти Дніпра».

У Дніпрі відбулась презентація унікального електронного каталогу «Відчуй Дніпро» для жителів та гостей міста. Він зробить перебування туристів у Дніпрі комфортнішим, запевняють розробники.

Карен Агаджаннян, автор проекту «Відчуй Дніпро»: «Для того, щоб обрати топ ресторанів, барів та кав’ярень, ми провели опитування на наших сторінках. Визначили топ 5 ресторанів, барів та кафе – це на один місяць. Через місяць ми цей топ оновимо і, можливо, будуть нові ресторани, бари та кав’ярні».

До розробки долучилися і гіди Дніпра. Підготовка електронної версії тривала 2 місяці.

Ірина Харченко, гідеса: «Мені дуже подобається, що там можна вибирати собі гіда. Такої можливості раніше не було. І тому зараз кожен може зайти, обрати, зателефонувати, замовити. Це дуже добрий розвиток туризму для нашого міста».

Ініціаторами виступила молодь Дніпра, а саме — ГО «HELPeru Dnipra» та засновники проєкту «Відчуй Дніпро». Проєкт стане у нагоді і ВПО.

Сергій Луденський, заступник директора департаменту молодіжної політики ДМР: «Проєкт розроблений саме молоддю Дніпра. Це мене дуже тішить, тому що ініціатива, яка розпочиналася з мініскульптурки — вони стали дуже відомими як для країни, так і для Європи — зараз вона має продовження в електронній збірці, потім буде друкована версія».

Каталог доступний на сайті «Відчуй Дніпро».

Читайте також: У Дніпрі втілюють масштабний соціокультурний проєкт