Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі презентували фотовиставку з учасниками Університету третього віку

На самокаті, з касетним магнітофоном і навіть з автоматом! У Дніпрі відкрилась виставка представниць «золотого віку». Містянки постали у незвичних образах і до сьогодні себе ще не бачили. Як відреагували героїні фотосету на яскраві світлини?

На світлинах — слухачі Університету третього віку. Стиль – вісімдесяті. Образи різноманітні: від світлин з брутальним байком — до мильних бульбашок і гри у класики.

Олександра Мирошниченко, студентка Університету третього віку: «Мали можливість в класики пострибати і згадати своє дитинство. Я навіть отримала можливість бути нарешті не бабусею, не мамою, а королевою! Бо мені наділи корону».

Фотосет провели ще влітку. А сьогодні, побачивши самих себе, студенти переконалися: вони не поступаються моделям «золотого глянцю».

Лідія Прокоф’єва, студентка Університету третього віку: «Я ж казала, що ми ще краще! Бо ми і співаємо, і танцюємо, і готуємо — все робимо. Це нас надихає. Надихає жити. Так що все в нас краще, ніж голлівудські зірки!»

Виставка називається «Покоління юних сердець». Присвячена вона Дню людей похилого віку.

Лідія Мосієнко, студентка Університету третього віку: «Ми задоволені, тому що отримали стільки енергії, стільки драйву. Просто ганятися за електричкою та чіплятися на неї – це мрія в 71 рік».

Свою участь слухачі університету пояснюють просто і змістовно…

Людмила Захаренко, заступниця начальника управління з питань розвитку соціального захисту населення Дніпровської міськради: «Всі люди «елегантного віку». Ми хочемо їм доказати, що вихід на пенсію – це тільки початок . Вони можуть активно приймати участь в наших заходах соціального проекту «Університет третього віку».

Працює фотовиставка в Дніпропетровській обласній бібліотеці імені первоучителів Кирила і Мефодія. Далі її світлини мандруватимуть іншими залами нашого міста.