Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі повернули подачу води після технічних робіт на ПНС: оперативна ситуація на 14:00

За завданням міського голови Бориса Філатова завершені роботи з заміни приладів обліку на підвищувальній насосній станції по просп. Богдана Хмельницького, 24. Водопостачання відновлено у мешканців таких будинків:

Планувалося, що водопостачання за цими адресами буде відсутнє до 17:00, проте завдяки злагодженій роботі комунальників, ремонтні роботи вдалося завершити раніше. Зараз всі вищезазначені будинки вже з водою.

Станом на 14:00 за розпорядженням мера проводяться декілька аварійних робіт:

Всі вищезазначені аварійні роботи будуть завершені протягом дня, після цього водопостачання буде відновлено.

Станом на 14:00 ДТЕК відновив електропостачання на підвищувальній насосній станції (ПНС) на Бульварі Слави. Через це припинялося водопостачання за наступними адресами:

Зараз водопостачання в будинках вже відновлено.

Також відновлено роботу підвищувальної насосної станції (ПНС) на вул. Миколи Міхновського, 4. Подача електроенергії на ПНС відновлено, отже і водопостачання в будинках на вул. Миколи Міхновського, 2, 2а та на просп. Миру, 2, 4 – також відновлено.

Станом на 14:00 через відключення ДТЕК та ЦЕК електроенергії зупинено 1 будинкову котельню на пр. Гагаріна та 1 тепло-розподільчий пункт (ТРП) на вул. Титова.

Перебої з опаленням, а також з тиском холодної води можуть бути на пр. Гагаріна та вул. Титова. Можуть стосуватися перебої і вулиць, які прилягають до вищезазначених адрес.

Районні котельні зараз працюють у звичайному режимі.

Якщо у вас проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Читайте також: Поліція документує наслідки обстрілів Нікопольського району