Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі потонула 41-річна жінка

На Мануйлівському пляжі 41-річна жінка загинула під час відпочинку з друзями. Все вказує на те, що необережність та вживання алкоголю призвели до нещасного випадку на воді.

Тіло жінки понесло течією. Рятувальники дістали його з води та доправили до берега. З їх слів, тіло було на поверхні, що буває досить не часто, бо вода не набралась в легкі жінки. Припускають, причиною смерті може бути зупинка серця або відрив тромбу. У поліції ж ситуацію кваліфікують, як нещасний випадок.

“До поліції надійшло повідомлення, про те що жінка, місцева мешканка, пішла купатися та втонула. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”. Тіло направлено на судово-медичну експертизу”, – повідомила речниця Дніпровського районного управління поліції Аліна Стадник.

Цьогоріч це перший випадок загибелі на воді у Дніпрі. Маргарита разом з дітьми та чоловіком приїхала на цей пляж, аби вдихнути свіжого повітря та відпочити. Каже, про нещасний випадок не чула, але на воді поводиться обережно.

“Ми раз на тиждень десь їздимо, але це більше влітку. Або я їй ще більш не казала, як треба себе поводити, але завжди повторюю по 250 разів на день. Без мене йти нікуди не можна, – сказала дніпрянка Маргарита.

Але якою б чуйною матір’ю Маргарита не була, дівчина пригадує, сама у дитинстві деколи нехтувала правилами.

Минулоріч на водоймах України загинуло 478 людей, 38 з яких — діти.

“Найголовніше – це бути уважним, коли діти купаються. Вони завжди повинні бути під наглядом дорослих. Також бажано купатися зранку або ввечері, щоб не було спекотної погоди”, – зазначив заступник начальника відділу запобігання надзвичайних ситуацій Дніпровського районного управління ДСНС Дмитро Дерев’янко.

А також, наголошують у ДСНС, напідпитку у воду краще не лізти.

Читайте також: У Дніпрі судитимуть студентку, яка ошукала жінку на понад 800 тисяч гривень, видаючи себе за бійця ЗСУ – прокуратура