Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі попри війну ремонтують лікарні

За дорученням міського голови Бориса Філатова щодо забезпеченості лікувальних закладів та покращенню медичного простору міста у Дніпрі проводять ремонт у лікарнях.

В рамках чергування по місту начальниця відділу спеціалізованої медичної допомоги ДОЗН ДМР Тетяна Прибиток відвідала одну з амбулаторій, де нині триває ремонт

Будівлю здали в експлуатацію у 1976 році. Зараз через воєнний стан тут розміщуються одразу 3 амбулаторії центру первинної допомоги, а також спеціалісти другого рівня. Всього тут працюють 120 людей. У цих амбулаторіях задекларовано 46 680 осіб, з яких 2431 людини — переселенці.

Тут проводять діагностику та лікування найбільш розповсюджених неінфекційних та інфекційних захворювань, вакцинацію за календарем щеплень та від COVID-19. Також велика увага приділяється наданню медичної допомоги паліативним пацієнтам, особам з особливими потребами та особам з інвалідністю. Фахівці закладу також надають психологічну допомогу.

У грудні 2022 року за сприянням Дніпровської міської ради у будівлі розпочато поточний ремонт приміщень. Тут вже встановили дверні та віконні блоки, улаштували стелі, стіни та підлогу. Оновлено електричні мережі та сантехніку.

Наразі триває ремонт кабінетів у центральній частині.

Читайте також: У Дніпрі вшановують 37-му річницю катастрофи на ЧАЕС