Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі погасили нову марку “Укрпошти” на честь захисників і захисниць України

На Алеї пам’яті у Дніпрі презентували нову військово-патріотичну марку. Вона присвячена Збройним Силам України. Урочисте спецпогашення провели до Дня захисників і захисниць.

«Нові марки Укрпошти до кожної визначної дати стали традицією. На них уже чекають. Їх колекціонують. Надсилають друзям. Дарують… У День захисників і захисниць презентуємо вже сьому серію», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Володимир Орлов.

У новому блоці – 6 марок. На них – військовослужбовці ЗСУ. А ще – легендарний Привид, шафка, що тримається, величезний прапор на Воронцовському маяку.

«Сухопутні війська, Військово-морські сили, територіальна оборона, спецпризначенці, Десантно-штурмові і Повітряні сили ЗСУ. Ця марка – для наших воїнів і про них. Придбати її можна у будь-якому відділенні. Без обмежень у кількості», – сказав заступник директора Дніпропетровської дирекції Укрпошти Денис Лакізін.

Він додав: марку «Слава Збройним Силам України!» випустили накладом 1 млн екземплярів.

Стилізовані марки, листівки та конверти – це не тільки гарний подарунок до сьогоднішнього свята, а й можливість долучитися до допомоги ЗСУ. 8 гривень з кожної марки будуть спрямовані на допомогу нашим Збройним Силам.

Придбати можна онлайн та у відділеннях.

Читайте також: Дніпро відзначає День захисників і захисниць.