Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі подякували підприємцям, які свідомо споживають електроенергію

Підприємці Дніпра свідомо долучилися до економного споживання електроенергії. Про такі результати повідомили у департаменті торгівлі та реклами Дніпровської міської ради, після перевірки більш ніж тисячі магазинів, торгових центрів, ресторанів та аптек.

Варто зазначити, що за результатами перевірки більш як тисячі об’єктів встановлено, що підприємці міста відповідально поставилися до даного рішення та свідомо долучилися до економного споживання електроенергії, за що хочеться виразити їм подяку, бо саме такі спільні дії наближають нашу перемогу та не дають країні-агресору досягти своєї мети щодо знищення критичної інфраструктури України“, – зазначили у департаменті.

Нагадаємо, задля економії електроенергії, Дніпровська міська рада прийняла рішення, відповідно до якого підприємці міста мають вимикати вітрини, вивіски, підсвічення фасадів та рекламні конструкції в період з 17:00 до 05:00.

Читайте також: Філатов розповів, як Дніпро налагоджує комунальні автобусні перевезення та запросив на роботу водіїв і слюсарів