Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«У Дніпрі подбали про все, аби підготуватися до зими», – міський голова Борис Філатов

«Не можу розкривати всіх таємниць, тому що нас дивиться у тому числі і ворог, але ми постаралися у Дніпрі врахувати всі можливі сценарії — від апокаліптичного до стримано-оптимістичного.

Всі розуміють, наскільки підступний наш ворог, ми це бачимо на прикладі Харкова, Кривого Рогу. Вони – просто погань, інших слів немає. Але ми, і це не зараз почалося, провели максимальну підготовку.

В залежності від схем теплопостачання, у різних громадах продумані варіанти переходу на резервні лінії. На випадок проблем з електропостачанням — закуплені великі генератори. Зрозуміло, що ми не можемо поставити буржуйку у кожну оселю, але ми працюємо над створенням громадських обігрівалень, і це будуть не намети, як ми ставили раніше, де люди зможуть обігрітися у разі потреби», – повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов на телеканалі Дніпро ТV.

«Я буваю у багатьох областях нашої країни і можу сказати, що наші люди неймовірні, вони вражають мене щодня. Разом ми зможемо все», – додав Борис Філатов.

Читайте також: «Настане час, коли дніпряни літатимуть вільно до Європи. Лоукостами»,- Філатов про рішення суду щодо аеропорту.