Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі почали ремонтувати дороги

Ремонт доріг у воєнний час. Наразі проводити капітальні ремонти дорожнього покриття неможливо через обмеження, накладені на використання місцевих бюджетів. Однак, на деяких ділянках без нового асфальту не обійтися. Питання не лише у комфорті водіїв, а й у безпеці руху. Тож яким чином ремонтують дороги в Дніпрі?

Ямкові ремонти доріг у Дніпрі проводяться одночасно на кількох локаціях. Це необхідно для підтримки автошляхів у належному стані і для комфорту для водіїв.

Юрій Шинкаренко, начальник дільниці: «Ми фризеруємо цю поверхню, засипаємо холодний асфальт, його підігріваємо та вкочуємо дорожнім катком».

Поточний ремонт проводять за допомогою холодного асфальту. Роботи можна проводити навіть при низьких температурах. Містом уже відремонтовано понад 15 подібних локацій.

Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР: «Це такі великі об’єкти, як центральні проспекти, мости та шляхопроводи. На сьогодні відбуваються роботи у центральній частині міста. В роботі задіяно дві бригади».

Наразі роботи виконали на площі понад 400 квадратних метрів.