Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі оновлюють соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та ВПО

Комунальний заклад “Дніпровський міський соціальний гуртожиток” надає послуги підтриманого проживання для осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років. З початку повномасштабного вторгнення у соціальному гуртожитку тимчасово розміщують внутрішньо переміщених осіб. На сьогодні тут проживають 14 ВПО.

Для покращення умов проживання молоді та ВПО у соціальному гуртожитку розпочали поточний ремонт приміщень. В закладі планують оновити житлові кімнати мешканців гуртожитку, кабінети працівників та місця загального користування (кухня-студія; тренінг-клас; тренажерна зала; санвузли; душові кімнати; кімнати для прання, сушіння та прасування; коридори; центральні сходи).

У переліку запланованих робіт в житлових кімнатах: утеплення віконних відкосів; прокладання електропроводки, встановлення додаткових розеток; поклейка шпалер; фарбування стін та стель; укладання лінолеуму; встановлення світлодіодних світильників; встановлення нових дверей.

Облаштування місць загального користування передбачає: облаштування кахлем підлоги і стін, відновлення стель; повна заміна старої сантехніки на нову (унітази, умивальники, крани, змішувачі для душу тощо), заміна каналізаційних та труб водопостачання; зведення цегляних стін (замість гіпсокартонних), встановлення перегородок з оргскла, системи вентиляції у душових кімнатах. Зовнішні роботи: вимощення відмостки по периметру будівлі; облаштування центральних сходів та фасаду кахлем та навісом.

Востаннє капітальний ремонт закладу проводили у 2013 році, перед відкриттям у 2014 році. Відтоді жодних ремонтів у приміщенні не проводили.

Читайте також: Забезпечення безпеки: черговий по місту перевірив пункт незламності