Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі після зими ремонтують асфальтне покриття

Весняний сезон розпочався для комунальників. У Дніпрі лагодять дороги. Після зимових морозів шляхи подекуди ушкоджені, тож їх почали ремонтувати. Роботи розгорнули по всьому місту.

Незважаючи на воєнний стан, комунальні служби виконують свою роботу. Нині почали лагодити асфальтне покриття.
Проводять заміну старого, після сильних морозів воно зазнало ушкоджень.

Дмитро Коробов, заступник начальника управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради: «На сьогоднішній день ми можемо казати, що в роботі задіяно чотири бригади, які проводять роботи у різних районах міста – це Соборний район, Самарський, Амур-Нижньодніпровський та Новокодацький. В подальшому роботи будуть продовженні й в інших місцях та інших районах».

На автошляхах курсує велика кількість машин та громадського транспорту, а тому ремонт необхідний. Загалом роботи були розпочаті ще в лютому місяці.

Дмитро Коробов, заступник начальника управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради: «Зараз вони продовжуються й будуть тривати близько декількох місяців. Тобто зараз така мінлива погода, руйнування асфальтного покриття зараз ще продовжується, тому ми будемо спостерігати за різними об’єктами і де потрібно – будемо заходити на усунення цієї аварійно полості».

Місто продовжує працювати, всі комунальні служби – на варті комфортного життя містян.