Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили укриття ПрАТ “ЄВРАЗ ДМЗ”

На локації черговий по місту, заступник директора – начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, Ярослав Крисько перевірив доручення міського голови щодо облаштування та вільного доступу до укриттів у місті.

Департаментом громадського порядку та цивільного захисту сумісно з поліцією та ДСНС було проведено комплексну перевірку всіх захисних споруд, які перебувають на території міста. Перевірено готовність цих приміщень та попереджено власників про необхідність надавати доступ мешканцям до цих споруд.

Сьогодні інспектували укриття ПрАТ “ЄВРАЗ ДМЗ” за адресою: вул. Коксохімічна, 1.

«Цей завод з початку повномасштабного вторгнення відкрив всі свої захисні споруди на час повітряної тривоги. Тут мешканці та співробітники можуть забезпечити себе захистом. Навіть деякі сімʼї кожної ночі приходять сюди з маленькими дітьми», – розповідає PR-директор ПрАТ «ЄВРАЗ ДМЗ» Мінюшкін Максим.

Всього завод налічує 15 укриттів. 9 з них – для мешканців, а 6 – в основному, для співробітників, які знаходяться ближче до їх основних робочих місць, і вони зможуть, у випадку чого, контролювати там робочий процес. З з них – це протирадіаційні укриття.

«Конкретно це приміщення здатне вмістити 550 людей. Укриття забезпечено всім необхідним: вода (як питана, так і технічна), санвузли, ліжка, вентиляція, засоби пожежної небезпеки…», – коментує Ярослав Ігорович.

Читайте також: На Дніпропетровщині внаслідок пожежі травмовано двох жінок.