Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили стан укриття на 150 осіб

22 червня чергова по місту – помічниця директора КП «Теплоенерго» Анастасія Сухіна перевірила виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо облаштування у місті найпростіших укриттів, їх підтримки у належному стані, наявності всього необхідного та готовності у будь-який час доби прийняти людей під час сигналу повітряної тривоги.

Сьогодні чергова по місту відвідала укриття, яке розташоване у Міжрегіональному вищому професійному училищі з поліграфії та інформаційних технологій (МВПУПІТ).

«Укриття розраховане на одночасне перебування 150 осіб – це здобувачі освіти та персонал закладу. Воно має 2 запасні виходи, туалетну кімнату. До 1 серпня укриття облаштують генератором на випадок відключення електроенергії», – розповів Станіслав, заступник директора вищого професійного училища.

«Незважаючи на маленьку площу укриття, воно досить затишне та комфортне. Для відвідувачів є все необхідне: засоби першої медичної допомоги, запаси води, печиво. Мешканці, які проживають  поруч мають доступ до укриття цілодобово. Є відповідальна особа, телефонний номер якого зазначений при вході у заклад», – резюмувала чергова по місту Анастасія.

Читайте також: Ворог накрив артилерійським вогнем Нікополь: постраждали троє цивільних.