Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили стаан укриття на підприємстві “Дніпрометиз”

Черговий по місту Едуард Підлубний, заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР, перевірив стан укриття ПрАТ “Дніпрометиз”, яке знаходиться за адресою просп. Слобожанський, 20.

Сховище працює цілодобово. Відповідно до вимог є один основний вхід/вихід та один аварійний вихід.

Приміщення забезпечено місцями для сидіння, ліжками, електроживленням, системами водопроводу та каналізації, а також системою вентиляції. Також є дизельний генератор, який виробляє електроенергію під час довготривалого відключення світла. А ще тут є запаси питної та технічної води, аптечка, шанцевий інструмент, вогнегасники.

Укриття облаштоване всім необхідним для безпечного перебування працівників та містян у разі повітряної тривоги. Воно розраховане на 1 300 місць, працює цілодобово та постійно готове приймати людей під час небезпеки.

На сьогодні у Дніпрі облаштовано 219 найпростіших укриттів комунальної форми власності. Усі — з відповідними актами про придатність для використання. На балансі міста перебуває всього 191 укриття. Окрім цього, 58 модульних споруд різного типу встановлені у місцях скупчення людей та на об’єктах критичної інфраструктури.

Читайте також: Шкільне харчування: компанія-постачальник пообіцяла удосконалити меню