Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили роботу Пункту незламності в школі №62

За дорученням міського голови Бориса Філатова черговий по місту Олег Семенко, директор департаменту екологічної політики, проінспектував Пункт Незламності у Комунальному закладі освіти «Середня загальноосвітня школа 62» Дніпровської міської ради за адресою вул. Будівельників, 26.

Цей Пункт незламності є водночас і бомбосховищем. Тут громадяни можуть зігрітися, випити гарячі напої, зарядити свої мобільні пристрої та ліхтарики, У пункті є запаси питної води та 2200літрів технічної води, є місця для сидіння та відпочинку.

Пункт вміщає 402 людини. 

Інтернет працює від звичайних модемів, в найближчий час в укритті з’явиться старлінк. Також є дитяча кімната та місце для людей з тваринами які забезпечені усім необхідним. На випадок відключення електроенергії у пункті встановлений генератор потужністю 8 кВт.

Кожного дня кількість відвідувачів Пункту незламності різна. В середньому це близько 10-20 людей. Під час блекауту до пункту за добу прийшли близько 600 людей.

Результатами перевірки Пункту незламності черговий по місту задоволений, адже пункт працює добре та має все, що може знадобитися людям, які його відвідають.

Читайте також: У Дніпрі комунальники продовжують ліквідовувати наслідки снігопаду.