Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі патрульні затримали викрадача мопеда з ознаками наркотичного сп’яніння

Патрульні виявили у водія мопеда ймовірно викрадені речі, інцидент стався вночі  20 серпня на Донецькому шосе у Дніпрі.  Екіпаж помітив мопед Viper, що рухався без увімкненого світла фар.  Коли поліцейські подали водію вимогу про зупинку, той лише пришвидшився, а потім звернув на тротуар. Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.
 
Кермувальник ігнорував вимоги поліцейських, але все ж таки був заблокований патрульними та затриманий. Під час спілкування поліцейські помітили, що 37-річний водій має ознаки наркотичного сп’яніння і запропонували пройти медогляд. Громадянин відмовився. Також з’ясувалося, що у травні він був позбавлений права керування на рік.
 
Провівши поверхневу перевірку, охоронці порядку виявили у громадянина телефон, яка перебуває у розшуку як викрадений в липні цього року, а також ювелірні прикраси. Звідки в чоловіка ці речі він не пояснив.
 
На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та склали на водія адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння, без відповідних документів та невиконання вимоги про зупинку. Мопед евакуювали на штраф-майданчик, а громадянина доставили до відділку поліції.
 
Читайте також:  У Дніпрі зіткнулись мінівен Volkswagen і Toyota: постраждав пасажир легковика