Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі патрульні затримали чоловіка, якого підозрюють у нападі на пр. Героїв

25 травня, близько 16-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Героїв небайдужі громадяни виявили чоловіка зі закривавленим обличчям. Йому одразу викликали швидку, оскільки в нього був майже відрізаний ніс. Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Дніпропетровської області.

Правоохоронці прибули на місце події. Інформація підтвердилася. В кареті швидкої перебував 54-річний постраждалий. Він пояснив, що тілесні ушкодження йому наніс невідомий чоловік похилого віку.

Патрульні та слідчо-оперативна група передивилися відео з камер спостереження, та стали опитувати місцевих мешканців. Але втім знайти нападника не вдалося. 26 травня до спецлінії 102 надійшло повідомлення від небайдужої громадянки. Жінка розповіла, що бачить чоловіка, якого розшукує поліція за нанесення тілесних ушкоджень.

Патрульні одразу попрямували за вказаною нею адресою. Там вони виявили громадянина, схожого за прикметами, на ймовірного зловмисника. Чоловік помітно нервував та плутався у поясненнях. Поліцейські показали потерпілому фотографію вказаного громадянина. Той підтвердив, що саме цей чоловік наніс йому тілесні ушкодження. Ймовірного 73-річного зловмисника затримали та доставили до відділку поліції для з’ясування усіх обставин події.

Читайте також: Твори українських художників прикрасять вокзали України