Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі патрульні за ніч виявили 4 викрадених мобільні телефони

31 серпня вночі патрульні виявили 4 викрадені телефони на вулиці Козака Мамая у Дніпрі під час відпрацювання пограбування, що сталося напередодні. Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.
 
Екіпаж помітив невідомого, схожого за прикметами на ймовірного грабіжника. Громадянина зупинили для перевірки. Чоловік помітно нервував. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у нього мобільний, який згідно бази даних перебував у розшуку як викрадений наприкінці червня цього року в Індустріальному районі.
 
Також на цій вулиці патрульні зупинили ще одного громадянина, ймовірно причетного до пограбування. Під час поверхневої перевірки в нього виявили телефон, який перебуває у розшуку Деснянським управління поліції ГУНП у Києві як викрадений.
 
Цієї ж ночі на вулиці Менахем Мендл Шнеєрсона патрульний екіпаж зупинив чоловіка, схожого на особу, причетну до пограбування, що сталося напередодні. Під час поверхневої перевірки поліцейські перевірили мобільний громадянина. Він виявився викраденим 4 дні тому і перебував у розшуку.
 
На вулиці Гвардійській під час перевірки водія ВАЗ 2108, якого зупинили за орієнтуванням, поліцейські виявили мобільний, що перебуває у розшуку як викрадений 2 роки тому.
В усіх випадках виявлення викрадених пристроїв патрульні викликали слідчо-оперативну групу.
 
Читайте також: У Кам’янському затримали трьох зловмисників за розбійний напад на чоловіка