Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі оновлюють дощоприймачі по проспекту Миру

Підтоплень не буде. У Дніпрі на проспекті Миру оновлюють дощоприймачі. Замість старих конструкцій встановлюють нові елементи, які працюватимуть ефективніше. Як проходять роботи — перевірив черговий по місту Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури. 

Сергій – майстер дільниці. Слідкує за роботою своїх підопічних. Комунальники вже завершують ремонт та очищення дощоприймальних мереж на проспекті Миру.

Сергій Безуглий, майстер дільниці: «Демонтаж старих колодязів, чищення систем та нові камери із застійниками для мулу. У районі сорока камер на даній ділянці».

Роботи виконують для того, щоб під час аномальних дощів місто не потерпало від підтоплень.

Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР: «Зі зливовою каналізацією тут не все гаразд на всьому масиві, окрім проспекту Миру, її немає. У попередні роки було розроблено проєктно-кошторисну документацію будівництва зливової каналізації, але через високу вартість і війну ці роботи виконати неможливо. Але у рамках ремонту проїжджої частини проспекту Миру, ми зайнялися зливовою каналізацією безпосередньо по проспекту Миру».

Усі старі колодязі утилізують, а на їх місці встановлять нові елементи.

Читайте також: Чистий Дніпро: в місті триває весняне прибирання