Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі оголосили збір теплих речей

У Дніпрі оголосили збір теплих речей. В комунальних закладах позашкільної освіти відкрилися «банки одягу». Туди приносять одяг, який передають переселенцям і людям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Де саме знаходяться такі пункти?

Сюди приносять речі для переселенців. Людям роздають зимовий теплий одяг.

Наталя і Марина, переселенки з міста Слов’янськ: «Речі дивилися, тому що зараз можливості немає у нас їх придбати. І ось шукаємо шапки, тому що зима. Шапки, курточки і бажано черевики, ну, таке».

Долучилося до збору речей більше 20 дніпрян. 

Галина Яременко, методистка центру дитячої та юнацької творчості: «Донька виросла і сказала, що це вже я не буду носити, треба поділитися. Я принесла ось це пальто, курточку і десь там светри».

В акції беруть участь і 8 КПНЗ, працівники 4 міських соціальних центрів.

Дар’я Біла, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради: «Дніпро залишається воронкою евакуації для інших областей. У нас понад 180 тисяч ВПО і зрозуміло, що для такої кількості людей є потреба в одязі. Більш того, в нас є запити на території з деокупованих територій, де люди також просять привозити їм теплі речі».

Адреси пунктів одягу ви можете знайти в соцмережах департаменту молодіжної політики.