Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі оголосили прийом документів на отримання іменної стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля

У Дніпрі розпочато прийом документів на отримання іменної стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля. Ініціатива такої підтримки належить Борису Філатову.

За словами заступника директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Сергія Луденського, відповідний прийом документів проводиться двічі на рік. Зараз стартував перший етап на визначення 50 стипендіатів за звітний період – серпень 2022-го – січень 2023 року. Прийом документів триватиме до 20 березня.  

«Іменні стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля мають право отримати громадяни України віком від 14 до 35 років (молодь), які мешкають у Дніпрі. Вона виплачується тим, хто активно сприяє розвитку місцевих молодіжних ініціатив, молодіжного, волонтерського руху, робить внесок у нашу спільну перемогу. Є окремі категорії для студентів закладів вищої освіти, професійно-технічних навчальних закладів, позашкільної, середньої загальної освіти. А також для громадських організацій та Молодіжної ради Дніпра», — розповів під час брифінгу 27 лютого Сергій Луденський. 

Він також додав: «Серед необхідних документів: копія паспорта, ідентифікаційного коду, характеристика, подання, рекомендаційні листи, фото- та відеозвіти. Ознайомитися чи уточнити інформацію можна на наших сторінках у соцмережах. Комунікація також через пошту департаменту: molod.npv.dmr@gmail.com. Рекомендуємо завчасно подавати документи, не відкладаючи це на останні дні, аби можна було відредагувати, оскільки дуже часто є помилки чи неточності. Вірте у себе й власні сили!». 

Документи приймаються у друкованому вигляді до департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75. 

Нагадаємо, торік стипендії активній молоді міста було збільшено. Для бакалаврів, спеціалістів та магістрів, а також представників громадських об’єднань виплата становить 14 тис. грн замість 11 тис. грн раніше. Для студентів технікумів, ліцеїв, коледжів, професійних технічних училищ, учнів шкіл, закладів позашкільної освіти — 10 тис. грн (було 7 900 та 8 400 грн).

Читайте також: Щоденний огляд, мийка та ремонти: як у трамвайному депо № 3 доглядають за електротранспортом Дніпра