Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі обрали Королеву Зимового балу

Студенти Університету третього віку відвідали Зимовий бал. Цей захід став уже традиційним для літніх людей у Дніпрі і проходить напередодні Нового року.

Вишукані сукні, реверанси та піднесений настрій – це Зимовий бал студентів Університету третього віку у Дніпрі.

«Я щаслива, що тут на балу, тут стільки емоцій. Я всіх запрошую, приходьте, пройдуть усі хвороби, і забудете, де там нога болить, де там ще щось болить, буде все дуже-дуже добре», — каже студентка Університету третього віку Любов Череднік.

До балу готувалися понад місяць — відточували майстерність класичних танців. Так опанували вальс, падеграс, падеспань та польку. І, схоже, усі забули про свій пенсійний вік, адже в перервах на танцмайданчик виходили запалювати і глядачі.

Пані Зінаїда одягла своє улюблене намисто. Із бального вбрання — воно з’явилося перше, а далі і сукня знайшлася.

«Звичайно, на свято хочеться гарно вдягнутися. Цю сукню я купувала в “секонді”, досить дешево вона обійшлася», — ділиться студентка Університету третього віку Зінаїда Лоскутова.

Це вже третій Зимовий бал студентів Університету третього віку. І перший, який пройшов без короля.

«На жаль, мало чоловіків приєдналося, тому що ми кожного року нагороджували і Королеву і Короля балу, а цього року чомусь королів, на жаль, немає», — пояснює представниця департаменту з питань місцевого самоврядування ДМР Маргарита Прядка.

Немає короля — не біда. Королевою стала Валентина Попова. До речі, її коліжанка отримала це звання торік. Тож, у фіналі свята був танець двох королев.

Читайте також: Сквер на честь «Да Вінчі»