Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі обговорять єдині правила для установки реклами

У Дніпрі упорядковують розміщення рекламних конструкцій. Тепер їх встановлюватимуть відповідно до нового дизайн-коду, за чіткими правилами та принципами. 

Дизайн-код передбачає поділ міста на зони і залежно від них будуть розроблені загальні правила розміщення рекламних конструкцій. Так, в охоронних зонах пам’яток культури, а також прибережних територіях і зелених зонах розміщення реклами буде строго заборонено. Також буде заборонено розміщення рекламних конструкцій на території звалищ, кладовищ і  біля метеостанцій.

Городян запрошують на зустріч, щоб відкрито обговорити дизайн-код, вислухавши побажання, зауваження та пропозиції. Про це на своїй сторінці в Facebook написав Головний художник Дніпра Сергій Білопільський, передає Дніпровська Панорама.

“Будущие правила (Дизайн-код) описывают как должны будут размещаться борды в Днепре
Завтра планируем встречу на которой можно обсудить содержание будущих правил. Этот тот самый момент, когда вы можете вмешаться и что-то улучшить в Днепре, ну или убедиться, что все задумано верно )
Очень надеюсь, что защитники бордов поучаствуют в обсуждении сейчас, и не будут потом кричать о незаконности Дизайн-кода.
Дизайн-код о справедливости!
Очень надеюсь, что противники бордов понимают, что абсолютно всю рекламу запретить невозможно и несправедливо. Нужен компромисс и правила его описывают.
Дизайн-код о справедливости!”, – написал Сергей Белопольский.

Зустріч відбудеться 20 липня в залі головного архітектрно-планувального управління Дніпровського міськради по вул. Січеславська Набережна 29А. Початок о 14:00.

Читайте також: У Дніпрі триває демонтаж рекламних білбордів