Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі нагородили комунальників, які під час прибирання міста знайшли вибухівку

У Дніпрі нагородили комунальників, які напередодні нового року знайшли арсенал вибухівки. Сьогодні відважним чоловікам вручили грамоти і грошові премії від імені міського голови.

У Дніпрі нагородили комунальників, які напередодні нового року знайшли арсенал вибухівки у сміттєвому баку. Сьогодні відважним чоловікам вручили грамоти і грошові премії від імені міського голови.

Андрій Телятник, вантажник: «Виявили перед навантаженням — зазирнули та побачили вміст бака. Побачили, що схоже на боєприпаси. Викликали відразу наряд поліції, вони ж викликали після того суперів».

Трьом працівникам комунального підприємства вручили почесні грамоти і грошові премії від мера Дніпра.

Олег Семенко, директор департаменту екологічної політики Дніпровської міськради: «Якби хлопці не виявили пильності і неабияку холоднокровність, ми розмовляли з саперами, вони сказали, що наслідки вибуху цих боєприпасів важко собі навіть приставити. Тому сьогодні ми нагородили почесними грамотами та грошовою премією всіх співробітників, які брали у цьому участь. Грамоти та премія від міської ради та мера».

У сміттєвому баку по вулиці Сеченова правоохоронці вилучили міни, гранати і тротилові шашки.

Олег Семенко, директор департаменту екологічної політики Дніпровської міськради: «Я хотів би звернутися до людей, щоб вони були зважні та відповідальні. Ну, це насправді не просто халатність і дурість, а це злочин. Цього не можна допускати, і нам треба бути всім уважними».

Правоохоронці радять не чіпати підозрілі предмети і дзвонити на 102.