Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на залізничному вокзалі діє Центр матері та дитини

Чергова по місту Дар’я Біла, директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради, проінспектувала, як за дорученням мера Дніпра Бориса Філатова Центр матері та дитини на вокзалі підготувався до прийому нової хвилі переселенців.

У квітні розпочав свою роботу Центр матері та дитини на вокзалі, через який пройшли загальною кількістю понад 80 тисяч осіб, а в найважчі ночі Центр приймав до 2 тисяч людей. Це символ незламності та стійкості міста, який досі функціонує та відкритий для кожного, хто через війну транзитом вимушений подорожувати країною.

У Центрі можна отримати гаряче харчування, свіжу постіль, розміщення до 2 днів, можливість зарядитися та зігрітися і просто перевести дух та відпочити.

Особливість цього Центру матері та дитини — це розміщення поруч з вокзалом та зручність доступу до евакуаційних поїздів, які досі курсують країною.

«Ми працюємо безпосередньо з Укрзалізницею, яка повідомляє нам про кількість евакуйованих», — зазначає директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар’я Біла.

Читайте також: Безпечно та надійно: ескалатори на станції метро «Вокзальна» у Дніпрі працюють без збоїв.