Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на з’їзді з Нового мосту сталася ДТП: утворився затор (оновлено)

Сьогодні, 19 червня, у Дніпрі на з’їзді з Нового мостусталася аварія. Там зіткнулися тролейбус № 20, Ford та Mazda — утворився затор у бік лівого берега. Інцидент стався близько 12:50. Про це повідомив Інформатор

За попередньою інформацією, тролейбус № 20, Ford та Mazda рухалися у напрямку лівого берега. Внаслідок зіткнення утворився затор. Наразі інформації про постраждалих немає. 

Враховуйте цю інформацію при плануванні поїздок містом. 

Оновлено: За словами водія Mazda, він рухався у середній смузі і пішов на обгін з правого боку. Кермувальник не помітив Ford, який їхав попереду, і зачепив його. Після цього Mazda відлетіла у відбійник і вдарила тролейбус № 20, який також прямував попереду.

Кондукторка повідомила, що один із пасажирів ударився головою, і йому стало зле. Хлопцю викликали “швидку”, медики на місці надавали постраждалому допомогу. Попередньо, окрім нього, ніхто в аварії не постраждав. Також на місці працює поліція.

Читайте також: Запобігти поширенню серцево-судинних хвороб: на Дніпропетровщині для медпрацівників проводитимуть тренінги