Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на вулиці Миколи Руденка відкрили ще один Пункт незламності

У Дніпрі відкрили ще один пункт незламності. На вулиці Миколи Руденка, 106. Пункти допомоги встановлюють коштом бюджету на комунальних підприємствах і в будівлях, що належать міськраді — райадміністраціях, терцентрах соцзахисту, школах. Що є в наявності цього острівця безпеки і як він працює?

Олександр знайшов Пункт незламності в районі. Тут є всі умови для комфортного перебування.

Олександр, відвідувач: «Зараз є Пункти незламності, де можна підзарядити телефон, павербанки, та прийти сюди, випити гарячого чаю, дітям печиво поїсти, солодощі. А ще тут тепло! Діти розважаються, ми можемо зігрітися».

Буржуйки, акумулятори, обігрівачі, запас води і медикаментів. І навіть радіо на батарейках, щоб слухати новини під час блекауту.

Олександр Шевченко, відповідальний за Пункт незламності: «Запас питної води у Пункті незламності  60 літрів, технічної – близько 200 літрів. Запас медикаментів у нас — дві повні аптечки».

Роботу пункту перевірили інспектори. Організацією задоволені. Але є над чим працювати.

Ігор Маковцев, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: «Ми зараз працюємо з інтернет-провайдерами для того, щоб їх вишки допомогти заживити в можливий блекаут і зв’язок все ж таки залишався».
Якщо у Вас вимкнули світло, ви можете прийти в один з пунктів підтримки за адресами:
– проспект Сергія Нігояна, 49;
– вулиця Холодильна, 7;
– проспект Богдана Хмельницького, 31А;
– вулиця Миколи Руденка, 106;
– проспект Свободи, 74;
– вулиця Бориса Кротова, 15А.