Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на територіях шкіл оновлюють мережі вуличного освітлення

«Безпечне місто». Комунальне підприємство «Міськсвітло» продовжує відновлення та модернізацію мереж зовнішнього освітлення. Цього разу на територіях шкіл № 69 та № 45 проводять заміну старих опор, світильників, а також повітряної лінії. Під час робіт люди з сусідніх будинків залишаються зі світлом.

На подвір’ях двох шкіл по вулиці Софії Ковалевської оновлюють вуличне освітлення. Тут проводять заміну 6 опор, а також монтують 50 світлодіодних світильників.

Михайло Соловйов, майстер дільниці: «Спочатку обстежується деяка територія. Наприклад, сьогодні — школа. Приймається рішення по заміні опор, тому що вони вже аварійні. Потім приїжджає бригада, яка робить цю роботу повністю, в комплексі. Спочатку демонтується старе обладнання – це кронштейни, стара лінія, опори. Ми не залишаємо темних зон. Школа не залишається без освітлення».

Роботи проводяться в межах програми «Безпечне місто». З січня по червень 2023 року комунальники виконали ремонти на 58 об’єктах.

Андрій Кравець, начальник виробничого відділу КП «Міськсвітло»: «На даний момент з початку року було встановлено 1954 світильники, змонтовано близько 55 кілометрів повітряної лінії несучим проводом, а також замінено аварійних опор у кількості 144 штуки. Роботи проводили в усіх адміністративних районах міста — як і в центральних, так і на околицях, тому що якісне освітлення має бути в усіх районах міста».

Роботи на цих об’єктах планують завершити за 5 днів.

Читайте також: Цьогоріч через ЦНАПи області понад 18 тисяч людей отримали статус переселенця