Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на станції метро “Вокзальна” пройшов благодійний концерт гурту ТНМК

У Дніпрі на станції метрополітену “Вокзальна” відбувся благодійний концерт відомого українського гурту. Зібрані кошти організатори збираються передати на придбання карети швидкої для Оперативного командування “Схід”. Чи багато людей долучаються до такої благодійності та які рекорди поставили співаки?

На нашому боці історія, глузд і цивілізація. Український гурт “Танок на майдані Конґо” виступив в дніпровському метрополітені в межах другого благодійного концерт проєкту “BezViz БезВійни”. Деякі учасники гурту нині воюють, але задля благої мети ведуть збір коштів на придбання карети швидкої допомоги для оперативного командування “Схід”. Так, трьох учасників гурту командування відпустило на час концерту з головною місією – зібрати кошти на допомогу країні.

Олег «Фагот» Михайлюта, фронтмен гурту: “Ми всі – потужний фронт і потужний “нуль”. Тож потужний тил існує. А потужний тил існує, тому що всі на своїх місцях, хто не на “нулі”, так чи інакше роблять свою справу. І платять податки, підтримують тих, хто на “нулі”. Якщо сильний тил, то й з фронтом все буде добре”.

На захід прийшли кілька сотень людей. Переказати кошти можна було під час концерту, скориставшись QR-кодом, який розмістили на станції. Станом на вечір 10 червня, зібрали близько 197 тисяч гривень.

Григорій Гельфер, голова Художньої ради при міському голові Дніпра , заслужений діяч мистецтв України: “Багато людей вже долучилися до того, і ми сподіваємося, що дуже скоро зможемо придбати медичний автомобіль для ОК “Схід”.

Солісти ТНМК Олег Михайлюта та Олександр Сидоренко вважають, що через військову загрозу від рашистів, метро сьогодні – оптимальна локація для концертів. Хлопці виступили з новою програмою. В Україні її грали вперше. Крім того, вперше зіграли безпосередньо в метро.

Олег «Фагот» Михайлюта, фронтмен гурту: “Тому, знаєш, сьогодні 2 рекорди. Перший – тому, що ми граємо у метро, а другий – це метро в книзі рекордів Гіннеса. Це щастя”.