Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на місці трагедії тривають рятувальні роботи

На місці ракетного удару надзвичайники, комунальники та інші служби працюють безперервно. Розбирають завали, шукають постраждалих. Поруч стоять люди, які ще сподіваються, що їхніх рідних знайдуть.

На місце трагедії приносять квіти, лампадки та дитячі іграшки. Місцеві жителі з болем згадують день, коли російська ракета зруйнувала їхні життя.

Ірина, дніпрянка: «Дзвін скла, у нас вилетів балкон, повилітали двері, все впало з підвіконь, посипалися шибки. Ну, я вважаю, що в порівнянні з рештою, у мене поранення дрібні. Спину побило, руку… Крики у дворі, це жесть…»

Волонтери працюють без сну і перепочинку. Годують та напувають чаєм усіх, хто бере участь в рятувальній операції. За цей час приготували більше 500 літрів гарячих страв.

Марина, волонтерка: «Вибух був десь опів на четверту, в п’ять годин я вже була тут. І до ночі. Потім я поїхала, перевдяглася і знову сюди. Мабуть, це друга доба… Третя пішла».

Дніпряни на місце трагедії несли волонтерам речі для постраждалих. Це одяг, предмети першої необхідності та продукти харчування.

В’ячеслав, волонтер: «Подивіться з правої сторони. Оця команда, волонтери, вони зібрали всі речі. Вчора блогерка розмістила на своїх сторінках, щоб постраждалі приходили сьогодні до нас, і оці речі ми доставимо до їхніх домівок і до них».

Розбір завалів триває.