Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі Mercedes збив пішоходів, зніс світлофор і врізався в будинок: 6 постраждалих

12 вересня у Дніпрі  на вулиці Калиновій сталася ДТП. Mercedes виїхав на зустрічну смугу, збив пішоходів, зніс світлофор і врізався в будинок. Про це повідомляє “Інформатор”.

 За інформацією патрульних, водій Mercedes був у стані алкогольного сп’яніння. 

Як повідомляє ГУНП в Дніпропетровській області,  поліція затримала водія, який спричинив ДПТ по вул. Калиновій у Дніпрі.

Попередньо, внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шість осіб, серед яких двоє неповнолітніх дітей.

Як встановили слідчі, водій автомобіля «Mercedes» 1988 року народження допустив зіткнення з автомобілем «Mitsubishi», в якому перебувала жінка 1986 року народження з двома неповнолітніми дітьми двох та восьми років. Після цього водій-порушник почав рухатися по зустрічній смузі та наїхав на двох пішоходів віком приблизно 30 та 50 років. Чоловіки отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. Також тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля «Mercedes».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Водія-порушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: У Дніпрі нетверезий чоловік побив працівника заправки