Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі комунальники розпочали демонтаж аварійних рекламних бордів

Біля Дніпропетровського державного цирку, що на Січеславській Набережній, комунальники розпочали демонтаж аварійних рекламних конструкцій. На місці працюють і правоохоронці, патрулюють громадську безпеку. Два борди біля цирку вже зрізали.

На перехресті Донецького шоссе та вулиці Шолохова розпочала працювати комунальна техніка. Поліція оточує територію, де передбачається зрізання борду. На місці вже зрізали дві рекламних конструкції.

У місті продовжують ліквідувати аварійні борди, згідно з рішенням міської ради від 16.07.21 року. Роботи почалися і під Мерефо-Херсонським мостом. Поліція та «Муніципальна варта» оточили територію біля борду, який будуть демонтувати.

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2021/07/img_7171-1.mov

На перехресті вулиць Березинської та Щербини демонтували два рекламні борди. На комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій їх визнали аварійними. На місце приїхала одна робоча бригада — автовишка та кран. Аби демонтаж пройшов безпечно на місці працює поліція та муніципальна варта.

Демонтаж рекламних конструкцій біля проспекту Героїв 2а проходить без провокацій. Попереду у бригади ще 7 білбордів на демонтаж. 

 

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2021/07/skh-volodymyr-1.mp4

У Дніпрі комісія з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про знесення аварійних рекламних конструкцій. Протокол засідання оприлюднили 16 липня 2021 року.