Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі комунальники ліквідовують наслідки нічного снігопаду

В зимовий період роботами зі снігоочищення та посипання доріг міста охвачено 553 об’єкти, загальною площею більш як 11,3 млн м2, в тому числі проїзди до 50-ти медичних закладів міста. ​

У Дніпрі для ліквідації наслідків негоди: мокрого снігу, хуртовини та поривчастого вітру, вночі з 18 на 19 січня станом  на 7:00 в роботі 63 одиниць посипочної техніки з відвалами, 8 навантажувачів, 17 одиниць мінітехніки, 3 самоскиди та 16 бригад дорожніх робітників.

Для посипання використовується комбінована суміш для кращого зчеплення з дорожнім покриттям. Використано 770 тн комбінованої суміші, 1106 тн піскосоляної суміші та 74 тн солі. Роботи тривають.

Роботи з зимового прибирання різняться за ступенем важливості та черговості виконання робіт. ​В першу чергу забезпечується безпека руху на особливо небезпечних ділянках, а саме: мости, шляхопроводи, підйоми та спуски доріг. Зокрема, Південний міст,  Центральний міст, Амурський міст, Кайдацький міст, Усть-Самарський міст,  Самарський міст,  шляхопровід Київський.

Вулиці: Космічна, Яснополянська, Михайла Грушевського, Робоча, проспекти: Дмитра Яворницького, Олександра Поля, Слобожанський, Івана Мазепи.

Роботи тривають згідно розроблених маршрутів снігоочищення, з чітким закріпленням за кожним маршрутом достатньої кількості спецтехніки та механізмів.