Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі комунальники борються з наслідками негоди

У Дніпрі для ліквідації наслідків негоди та мокрого снігу вночі з 17 на 18 січня, станом на 7:00 ранку в роботі 65 одиниць  посипочної техніки, 7 навантажувачів, 17 одиниць  мінітехніки, 2 самоскиди та 16 бригад дорожніх робітників.
 
Для посипання використовується комбінована суміш  для кращого зчеплення з дорожнім покриттям. Використано 586 тн комбінованої суміші, 916 тн піскосоляної суміші та 6 тн солі. Роботи тривають.
 
Роботи з зимового прибирання різняться за ступенем важливості та черговості виконання робіт. ​В першу чергу забезпечується безпека руху на особливо небезпечних ділянках: виконуються роботи з очищення доріг та оброблення протиожеледними матеріалами дорожнього покриття.
 
Зокрема, мости, шляхопроводи, підйоми та спуски доріг: Південний міст, Центральний міст, Амурський міст, Кайдацький міст, Усть-Самарський міст, Самарський міст, шляхопровід Київський та інші; вулиці: Космічна, Яснополянська, Михайла Грушевського, Робоча, проспекти: Дмитра Яворницького, Олександрв Поля, Слобожанський, Івана Мазепи та інші.  Працюють згідно розроблених маршрутів снігоочищення, з чітким закріпленням за кожним маршрутом достатньої кількості спецтехніки та механізмів.