Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі капітально відремонтували ще одну амбулаторію

Медична галузь міста не просто продовжує свою роботу, а вдосконалюється і покращує якість надання послуг. У Дніпрі відремонтували ще одну амбулаторію. Роботи провели з урахуванням потреб маломобільних груп населення. 

Сімейна лікарка Олександра зараз працює в новій амбулаторії. До цього їй доводилося проходити інтернатуру ще у старій будівлі. Наразі тут оновили всі кабінети та коридори. Ремонт виконали з урахуванням потреб маломобільних груп населення – встановили тактильну плитку і таблички зі шрифтом Брайля.

Олександра, сімейна лікарка: «Я тут здобувала освіту. Тобто в мене була тут інтернатура. Я у 20-му році закінчила медичну академію та вийшла сюди на інтернатуру на два роки. Я працювала як в старій будівлі, так і в цій. Значні зміни. Тут дуже комфортно, добре влаштовані кабінети, двійні кабінети, є все необхідне для надання первинної та невідкладної допомоги».

У межах угоди зі Світовим банком та коштом міського бюджету в заклад закупили меблі та обладнання. Нова амбулаторія для жителів району виявилась приємною несподіванкою.

Пані Тетяна, пацієнтка: “Я приходжу систематично сюди. Постійно. Мене дуже влаштовує ця поліклініка. Я живу в будинку прямо навпроти поліклініки. Мені подобається, і дуже доброзичливо ставляться лікарі”.

Проєкт з капітального ремонту з’явився ще у 16-му році.

Ольга, генеральна директорка лікарні: «Спроєктували за всіма вимогами ДБН, які на цей час є вимоги в нашій державі. І на сьогодні амбулаторія надає первинну медичну допомогу населенню нашого району. До цього ви даже уявити собі не можете, які тут були умови. Ну, їх взагалі не було. Перебудувалося все, тільки стіни залишилися, а все інше було перебудовано».

Тут надають допомогу кожному, хто її потребує. Майже 9 тисяч містян та переселенців вже встигли звернутися до оновленої амбулаторії.