Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі громадський транспорт перевіряють на готовність до зими

Зимова гума, справні обігрівачі, герметичний салон та багато іншого. Загалом більше тисячі одиниць рухомого складу на майже сотні громадських маршрутах Дніпра зобов’язані підготуватися до зимового періоду.

Офіційний лист з відповідними вимогами до перевізників департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради надіслав ще у жовтні. Тепер інспектори перевіряють готовність техніки до безпечного та комфортного обслуговування містян.

На порушників, яким виписують акти, чекає позбавлення робочих авто і, як наслідок, – втрата прибутку.

Ігор Швецов, заступник начальника управління департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: 
«До нас на сьогоднішній день мешканці міста повернулися обличчям. Тобто у нас наразі в кожному транспортному засобі є купа наших очей, які нам довіряють. І щоденно як телефонують, так і листують. Ми часто володіємо більшою інформацією по транспортному засобу, ніж власник транспортного засобу. Ми набираємо його і кажемо, що в твоєму транспортному засобі не працює омивач чи вдарене скло. Цей транспортний засіб, перевізник нам сюди його передає, і він на лінію просто не вийде, цей транспортний засіб, поки не усуне ці недоліки, які ми зазначимо в актові».

Читайте також: У Дніпрі перевіряють щойно відремонтовані об’єкти соцсфери