Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі функціонують онлайн-ресурси, за допомогою яких можна вирішити комунальні проблеми

Допомога в один клік. У Дніпрі функціонують онлайн-ресурси, за допомогою яких люди можуть вирішити власні комунальні проблеми. Реагує та пропрацьовує заявки Штаб взаємодопомоги Громадської ради. 

«Коли ми відкрили щитову, ми побачили, що димився ось цей лічильник».

Мешканцям будинку за адресою проспект Богдана Хмельницького,40 ледве вдалося уникнути пожежі. Несправна щитова: по допомогу звернулися до телеграм-каналу Геннадія Корбана.

Олена Ніколенко, голова ОСББ пр. Богдана Хмельницького,40: «Того дня всі служби були просто на межі. І я так розумію, що хлопці, які працюють у цій команді, вони нам допомогли впоратися із цією ситуацією та забезпечили нам спокійну ніч. Я вдячна всім — і службі електриків, і команді Геннадія Корбана, та всім, хто зараз працює щодо усунення всіх аварій».

Друге звернення мешканців — біда з бомбосховищем.

«Є великі площі, які підтоплюються на рівні пів метра. Це, звичайно, дуже некомфортно, коли там стоїть вода».

Підтоплювало будинок майже 10 років. Аварійні бригади вже неодноразово тут відпрацьовували.

Владислав Павленко, інженер інспекції з контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал»: «За результатами проведених досліджень було встановлено, що хлор у воді відсутній. Це означає, що підтоплення не відбувається через мережі. Також відсутні сліди аміаку. Підвищена жорсткість у воді. Це означає, що це ґрунтові води. У деяких будинках стоять насоси, які автоматично включаються при підтопленні».

Наразі комунальні служби вирішують і цю проблему.
Звернутися по допомогу може кожен. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.